Appmakerz

Het ontwikkelplatform voor bedrijfskritische kernprocessen waarmee alles op zijn plaats valt met 1 klik

crow

Digitale Transformatie

Onze digitale consultants helpen op basis van jaren lange ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en applicatie ontwikkeling om digitale processen binnen de organisatie te verbeteren, zodat productiewaarde omhoog gaat en medewerkers effectief kunnen werken. Maar ook helpen ze bij advies over de transitie naar een optimale digitale klantbeleving. Verder adviseren zij welke technologische ontwikkelingen van belang zijn en verkennen samen met de klant de mogelijke toekomstscenario’s en strategische keuzes.

User interface builder

Appmakerz is op basis van microservices architectuur ontwikkeld, hierdoor is het ontwikkelen van Business applicaties flexibeler, zijn de Apps gebruiksvriendelijker en beter dan ooit! Het applicatie framework is voortdurend in ontwikkeling, waardoor steeds de nieuwste technieken worden gebruikt Door het ingebouwde templating-systeem kan er vele malen sneller een Minimum Viable Product (MVP) worden opgeleverd.

cf
rental

Hergebruik

Door applicaties te bouwen op basis van de Appmakerz bibliotheek met nu al meer dan 40 besturingselementen en tientallen templates profiteert elke klant van codesharing op het kernniveau, bestaande uit services, databasetoegang, security, netwerk- en API-aanroepen. Met deze gereedschappen kunnen we voor elke organisatie unieke en op maat cloud software maken met behulp van vergelijkbare logica.

Van uw idee maken wij een succesvolle App of BTB Portal met een buitengewone mobiele ervaring

Appmakerz ontwikkelt de meest uiteenlopende cross platform apps voor Android, iOS en Windows. Onze apps zijn zowel binnen als buiten uw organiatie veilig toe te passen. Technisch zijn er twee mogelijkheden om een app te realiseren (Native of Hybride). Wij adviseren u graag over welke oplossing voor uw app het meest geschikt is, zonder afbreuk te doen aan de beleving.

iPhone_QR_lg

Native App

Met Appmakerz native kunnen we apps ontwikkelen voor iOS en Android met kant-en-klare componenten voor functies die native access nodig hebben zoals GPS, Camera, Microfoon, TouchId, NFC Reader. Middels de geavanceerde backend van Appmakerz kun je je eigen app volledig zelf beheren.

Left Arrows

Business Apps

Met Appmakerz Business Apps kun je logische business apps bouwen waardoor alle papier processen snel en eenvoudig gedigitaliseerd & geautomatiseerd kunnen worden. Voobeeld apps zijn: CRM, Projectmanagement, Verkooporder Portal, Rental Portal, Stock Management App, Shopfloor App, Fieldservice App en uiteraard volledig op maat gemaakte business apps, maar dan op basis van hergebruik van Appmakerz besturingselementen en templates!

Right Arrows
tekwoodk
cf_vert

Enterprise Portals

Appmakerz Enterprise Portals is de eCommerce oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele, snelle, schaalbare en veilige klantenportal, dealerportaal (ook wel 'Mijn' omgeving)', De Appmakerz Enterprise Portal kan zo worden geconfigureerd dat deze het uiterlijk van uw bedrijf weerspiegelt en u helpt te voldoen uw commerciële doelstellingen. Tevens heeft de Enterprise Portal de mogelijkheid de omgeving zowel als On-premise als private cloud te deployen.

Left Arrows

Intergratie

Flexibel, betrouwbaar & snel

Appmakerz maakt integreren met uw bestaande ERP gemakkelijk en zorgeloos. Onze 100% naadloze integratie zorgt ervoor dat alles binnen één systeem te beheren is. Het ERP-systeem wordt zo de motor voor uw (native) business app, portal en of e-Commerce oplossing.

Line

Enthousiast geworden?

Wij helpen u graag!

witte_lijnen_graphic