Aanpak

Dit is hoe wij het doen in 3 stappen

1. Design Thinking

Stap 1 is het helder krijgen van de processen, uitdagingen maar ook het ultieme toekomstplaatje. Op basis van deze design sessie zetten we vervolgens een eerste prototype op welke als een echte app aanvoelt zonder dat er 1 regel code is geschreven (Zint eer ge begint).

#Design Thinking #StoryBoardCreatie #Look&FeelSimulatie #FixedPriceImplementatie.

team_1
team_2

2. Low-code bouwen

Tijdens stap 2 het bouwen kan er op basis van het prototype constant worden bijgestuurd om tot het gewenste eindresultaat te komen (Agile projectmethode). Tot dusver werden nieuwe IT-systemen geleverd in de vorm van een standaardpakket of een maatwerksysteem. Appmakerz biedt ‘best of both worlds’; enerzijds bevat Appmakerz veel standaard bouwblokken (microservices) die inspelen op recente innovaties en trends – vergelijkbaar met standaardpakketten – waardoor je snel en hoog productief business applicaties kunt realiseren. Anderzijds heeft het de kracht van een ontwikkeltaal om aan specifieke eisen en wensen te voldoen. Kortom, Appmakerz biedt een hybride-oplossing voor klanten met uiteenlopende uitdagingen en wensen.

#Agile #LaagProjectrisico #BestOfBothWorlds #5XSneller

3. Go live

Zodra een Appmakerz project dichterbij de go-live komt, focust het hele projectteam zich op één belangrijke doelstelling: de go-live datum. In stap 3 testen we de software (geautomatiseerd) en tevens door de key-users. Na goedkeuring van de key-users gaat de applicatie live! Hierna zal Appmakerz er voor zorgen dat de applicatie continu wordt voorzien de hoogste beveiligings updates maar ook de software updaten bij veranderingen in het gekoppelde ERP systeem. Hierdoor heeft u een oplossing naadloos op uw organisatie is afgestemd maar ook toekomstvast en veilig is!

#Livegang #Hosting #Support #Beheer

team_3

Team

Onze specialisten staan voor u klaar

Onze specialisten helpen je graag om concepten om te zetten in betrouwbare, succesvolle digitale oplossingen met een concrete strategie, uitstekend design en superieure gebruikerservaringen. Gebouwd op het state of the art Appmakerz platform, door een partner die je kunt vertrouwen.

Johan

Projectmanager

johan_cube_2o
johan_cube_3o

Catlin

Ontwikkelaar

Anton

Ontwikkelaar

Mark ontwikkelaaro
Team Mark Ontwikkelaaro

Mark

Ontwikkelaar

Richard

Ontwikkelaar

Team Richardo
Kate Team UXo

Kate

UX-designer

Mike

Inside Sales

Team Mikeo
Team Marja Officemanagemento

Marja

Officemanager

You?

Werken bij Appmakerz?
Neem contact met ons op!

hire_cubeo

Enthousiast geworden?

Wij helpen u graag!

witte_lijnen_graphic