Succesvolle eCommerce begint bij het ERP

Geïntegreerde eCommerce software voor groothandel & productiebedrijven

Dankzij de directe integratie van Appmakerz eCommerce met SAP, Exact, Microsoft Dynamics en vele andere wordt het ERP-systeem de drijvende kracht achter de webshop. Zo wordt de bestaande business logica en data direct binnen het e-commerce platform gebruikt. Online verkopen was nog nooit zo gemakkelijk en effectief.

De webshops van Appmakerz zijn gebruiksvriendelijk op alle mobiele apparaten en uw klanten kunnen 24/7 bestellingen plaatsen.
Heeft u honderden of of duizenden SKU’s? Dat is geen problemen met de intuïtieve zoekfuncties en slimme filters van Appmakerz eCommerce. Uw bezoekers kunnen snel en eenvoudige door grote catalogus navigeren en precies vinden wat ze zoeken.

Met Appmakerz eCommerce kunnen klanten zelf bestellen, hun orderstatus volgen, openstaande posten inzien, klachten aanmelden en retouren beheren. Ook het bestelproces laten beginnen met een offerte is snel geregeld. Kortom een geweldige service voor uw klanten en handig voor uw verkoopafdeling.

Door het ERP systeem als basis te gebruiken kan de daarin reeds beschikbare informatie zoals artikelen, prijzen, prijsafspraken, staffels, klantspecifieke assortimenten, klantgegevens en financiële gegevens zoals kopiedocumenten en openstaande posten eenvoudig worden hergebruikt en voor alle betrokkenen op een voor hen relevante manier worden weergegeven. Verleen uw klanten of dealers extra service door hen te voorzien van een persoonlijke online product catalogus met gepersonaliseerde inkoopprijzen, actuele voorraadinformatie, productfoto’s, (technische) handleidingen en inzage in hun bestellingen.

Compatible met

visual_verbonden-systeem

Integratie mogelijk met alle appmakerz Apps & Portals en middels Rest Api met systemen van derden

Enthousiast geworden?

Wij helpen u graag!

witte_lijnen_graphic